Децата на Оливия Уайлд пораснаха!Актрисата присъства на премиерата на Кейт, моноспектакъл,

...
Децата на Оливия Уайлд пораснаха!Актрисата присъства на премиерата на Кейт, моноспектакъл,
Коментари Харесай

Ние сме голямо караоке семейство: Оливия Уайлд сподели, че децата ѝ са нейните най-добри приятели

Децата на Оливия Уайлд пораснаха!

Актрисата участва на премиерата на " Кейт ", моноспектакъл, написан и изпълнен от Кейт Берлант, в Калифорния в неделя и извънредно приказва за двете си деца.

„ Те са толкоз страхотни “, споделя Уайлд за фамилията си.  „ Вече ги усещам като и младежи, само че ние се забавляваме доста. Те са най-хубавите ми другари. ”

Olivia Wilde Says Her Kids Are Her ‘Best Friends’: ‘We're a Big Karaoke Family’ (Exclusive)
— People (@people)
39-годишната звезда от „ Не се тревожи, скъпа “ разкри любимите неща, които обича да правят със сина си Отис Александър, на 9, и щерка ѝ, Дейзи Джоузефин, на 7, които споделя с някогашния си Джейсън Судейкис.

„ Толкова доста се забавляваме. Толкова са дейни. Те са музиканти и спортисти и са толкова готини ”,  споделя тя.  „ И двамата свирят на барабани и пеят, а ние просто си прекарваме ужасно. Ние сме огромно караоке семейство. ”

През октомври беше разкрито, че някогашната двойка Уайлд и Судейкис са в „ положителни връзки “, след като отмениха годежа си през 2020 година

„ Ако има някакво неодобрение по отношение на това къде да живеят децата или попечителството над тях, те сигурно не го демонстрират “ , сподели тогава източник.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР